Mlada tokom svadbe održala govor bivšoj supruzi svog muža!

Mlada je oduševila sve goste na svojoj svadbi ali i čitav internet, zbog onoga što ju uradila na vjenčanju. Naime, ona se emotivnim govorom obratila bivšoj ženi svog muža.

Otac ju je mirno odveo do oltara, imala je veliku tremu – a onda je sve ostavila bez teksta kada su vidjeli za koga se udaje .

Kejti Hild (Kate) je u svom obraćanju istakla koliko zapravo voli i poštuje tu ženu. Nakon što se udala za Džeremija (Jeremy), Kejti je postala maćeha njegovom sinu Londonu, kojeg je dobio u braku sa Kejsi (Casey).

Kejsi je sada u vezi sa muškarcem po imenu Tajler (Tyler), a sve četvoro izuzetno brinu o malom Londonu i vole da se druže.

– Želim da ti izrazim zahvalnost što si me prihvatila kao prijatelja – rekla je Kejti.

Također je istakla da će se svakodnevno truditi da budu uz Londona, da ga će voljeti i voditi kroz život. Video je osvanuo i na društvenim mrežama, a mnogi nisu mogli da zadrže suze nakon što su ga pogledali. Post je imao skoro 10.000 reakcija na Facebooku, a mnogi su bili impresionirani Kejtinim stavom.

– Ovo je prelijepo. Oni su divna porodica, a ona je jedna nevjerovatna žena – napisala je jedna gospođa.

Kejti je potom objasnila zašto je sve to ovo i uradila, prenosi Independent.

– Biti roditelj znači podijeliti dužnosti oko djeteta. Nisam se samo zaklela na vjernost svom suprugu. Već i Kejsi i Tajleru. A onda i malom Londonu. Nisam samo htjela da me Džeremi voli i poštuje, već i Kejsi i Tajler. Svoje obećanje sam dala jednoj velikoj porodici – istakla je ona.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*